Обяви » Малки обяви » BG Robber Rozmar с леопардова окраска розетка бенгалско коте шоу кла за Габрово - Обява № C12138

PATEKI.bg преустановява дейността си на 5 Май 2018 г. поради липса на допълнително финансиране.

Молим да ни извините за причиненото неудобство.
 PATEKI.BG
 Малки Обяви  Малки Обяви
Потребител: Анонимен | Вход | Регистрация
Добави обява
» Обяви по категории
» Всички обяви
» Избрани обяви


Добави в избрани Добави в избрани
Изпрати на приятел Изпрати
Отпечатай Отпечатай
BG*Robber Rozmar, с леопардова окраска (розетка)- бенгалско коте шоу клас.
Бенгалската котка е една от най-атрактивните породи котки от последните селекции на земята. Получена след изключително сложна селекция между дива леопардова котка и други породи котки тя буди възхищението на всички любители на тези домашни любимци. Част от основните характеристики на породата са: Невероятно мека и кадифено гладка козина; Две основни разновидности на кожата – розетка, която прави котката да прилича на миниатюрен леопард и мраморна, която завладява с невероятната си красота. Това са разцветките както на котките със златиста основа на окраската и зелени очи, така и при снежните бенгали, на които очите са сини.
В следствие на селекцията с дивата леопардова котка трайността на живота на Бенгалската котка е 30 и повече години. Тези животни са изключително жизнени, игриви, закачливи, приказливи и са прекрасен домашен любимец за хора, които искат да си поиграят и да се радват на жизнено приятелче. (Ако някой иска не котка, а кукла може да си купи персийско или екзотично котенце, но в никакъв случай бенгал).
Бенгалската котка е много чувствителна, приема се за равноправен член на семейството и изисква много внимание и обич. Тя лесно се плаши и става недоверчива, ако с нея се отнасят грубо, но не е агресивна. Тя никога не напада стопаните си или чужди хора. Бенгалската котка тази частица от дивата природа може да краси като безценно бижу Вашия дом! Предлага се мъжко Бенгалско котенце BG*Robber Rozmar, с леопардова окраска (розетка). Котенцето е родено на 15.02.2015 година и вече може да напусне развъдника. То е ваксинирано, обезпаразитено, с Международен ветеринарен паспорт, микрочип, дружелюбно, изградени хигиенни навици и признато по цял свят FIFe родословие. Справки на тел. 0878867745 – Розмари Казасова и имейл cfebastet@abv.bg
Домашни любимци » Котки
гр.Габрово / Област Габрово
Контакти
Лице за контакти: rozmar
Телефон: 0878867745
Запитване
 
Антиспам код
Генерирай нов код
Накратко за обявата
Обява № C12138
Видяна: 26 пъти
Публикувана: 11.06.2018
Валидна до: 26.07.2018 (още 4 дни)
Тип: Безплатна обява
Моля, използвайте съвестно следващата опция в случай че текущата обява е невалидна, в грешна категория или е с некоректно съдържание:
Маркирай обявата като проблемна
Обяви | Условия за ползване | Публикувай малка обява | Помощ | Партньори | Контакти
© 2011-2018 ПЪТЕКИ.БГ ЕООД. В сайтът се използват графични елементи от Sanscons и Tango icons.
Всички права запазени.
Автомобили
Имоти
Работа
Фирми и организации
Екскурзии и почивки
Хотели
Заведения
Малки обяви